Kundeportal

 

Her kan du bl.a. finde dine regninger, aflæsninger og tilmelde din faktura til mail og dine regninger til betalingsservice. 

Kundeportalen

x

Vi søger kandidater til bestyrelsen – er det dig?

Ønsker du medindflydelse på, hvad der sker i Morsø Forsyning, så har du nu mulighed for at blive dine medborgeres stemme ved at melde dig som kandidat.

Vi skal nemlig have valgt to forbrugerrepræsentanter ind i Morsø Forsynings bestyrelse, der skal sidde i perioden fra 1. januar 2022 til 31. december 2026.

Hvorfor lige dig?

Fordi du interesserer dig for miljø, driftsstrategier, udviklingsprojekter og budgetter.

Fordi du kan skaffe 10 stillere blandt Morsø Forsynings forbrugere, som vil anbefale dig som kandidat. Du behøver altså ikke selv være forbruger hos os.

Fordi du gerne vil gøre en forskel.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Mulighed for at blive hørt og være med til at træffe vigtige beslutninger om den overordnede strategiske retning, selskaberne skal arbejde henimod.

4 – 6 bestyrelsesmøder årligt af 2 – 3 timers varighed. Du kan også forvente at blive inviteret til forskellige arrangementer med naturlig sammenhæng til Morsø Forsyning eller branchen generelt.

En del læsestof i forbindelse med forberedelse til møderne.

Masser af kaffe i godt selskab med venlige og dygtige kolleger (bestyrelsesmedlemmer), som alle brænder for Morsø Forsyning.

Hvad gør du?

Du kan allerede nu oprette dig som kandidat elektronisk via vores valghjemmeside, hvor du også har mulighed for at fortælle, hvorfor det netop er dig, der skal vælges som forbrugerrepræsentant og eventuelt uploade et billede. Seneste frist for opstilling er den 29. september kl. 12.00.

Hvornår holder vi valg?

Valget afholdes elektronisk i perioden fra tirsdag, den 19. oktober til og med onsdag, den 17. november 2021.

Mere info om selve afholdelse af valget følger, når vi nærmer os.

Synes du det kunne være spændende, at blive en del af Morsø Forsynings bestyrelse. Kan du her finde vores valgregulativ. 

Valgregulativ

Kan du lide at spare penge? Det kan vi! Se her hvordan