Kundeportal

 

Her kan du bl.a. finde dine regninger, aflæsninger og tilmelde din faktura til mail og dine regninger til betalingsservice. 

Kundeportalen

x

Kommunikations- og kontormedarbejder til dit lokale forsyningsselskab!

 

Er du nysgerrig af natur, kan du fange den gode historie og formidle den ud via forskellige kanaler? Evner du desuden at varetage daglige administrative opgaver inden for generel kontor- og forbrugsafregning, så er det lige dig vi søger!

Morsø Forsyning har en mission om at inddrage vores kunder i vores arbejde med at beskytte vores natur, men til det, kræver det at vi får fortalt de vigtige historier. Vi er godt i gang, men du skal hjælpe os med at løfte opgaven længere ud til målgrupperne. Gennem sociale medier, hjemmeside og generel markedsføring vil du få til opgave at formidle både stort og småt. Vi forventer at du kan omsætte det svære, til noget enhver kan forstå og samtidig har en vis interesse i grafisk opstilling, så vores budskaber fremstår indbydende. Udover den løbende formidling, skal du også, i samarbejde med dine kollegaer, udarbejde materialer til brug ved rundvisninger, informationsmøder, foredrag og andet oplysende materiale.

Kommunikationsarbejdet er dog kun en del af arbejdet. Morsø Forsyning er en relativ lille forsyning og vores opgaver spænder bredt. Vi har derfor brug for at du bistår vores administrations- og kundecenter med daglige opgaver. Det er blandt andet; flytteafregninger, hjælp i forbindelse med årsafregningen, bindeled til øens private vandværker, telefonpasning og en masse derimellem.

Vi forestiller os ikke at du nødvendigvis har en faglig uddannelse indenfor kommunikation. Har du det, er det kun en fordel, men praktisk erfaring er et ”must have”, så du også kan bidrage til at udvikle vores kommunikationsstrategi og hurtigt indtræde i de daglige administrative opgaver.

Som person er du en udadvendt og positiv person, der er god til at arbejde på tværs af faglige grupper og du er ikke bleg for at være opsøgende i dit arbejde. Du er god til, selv, at få noget fra hånden og dine evner indenfor teamarbejde, gør at dine kollegaer er vilde for at arbejde sammen med dig. For at få succes i Morsø Forsyning, skal du være en holdspiller og du skal have et stærkt ønske om at bidrage til fællesskabet.

Vi kan tilbyde dig at være en del af en arbejdsplads som løfter store samfundsmæssige opgaver på få hænder. Hvor ansvar og frihed følges ad, trivsel prioriteres højt og hvor vi tror på at, en tilfreds medarbejder - er en effektiv medarbejder. Vi har stor fokus på, at alle vores medarbejdere skal udvikle sig i deres eget tempo. Der er derfor gode muligheder for faglig og personlig udvikling og for at sætte sit eget præg på hverdagen.

Stillingen er på 32 timer, vi har flexordning, sundhedsordning. Løn efter kvalifikationer og øvrige ansættelsesvilkår efter Industriens Funktionæroverenskomst. Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning og det praktiske

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV på; job@morsoeforsyning.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt og med fuld diskretion.

Ansøgningsfristen er d. 18. august 2022 og vi forventer at samtalerne afholdes i uge 34.

Vil du gerne vide mere om stillingen, kan du kontakte Direktør Vivian Søndergaard på tlf. 20457201

Kan du lide at spare penge? Det kan vi! Se her hvordan