Kundeportal

 

Her kan du bl.a. finde dine regninger, aflæsninger og tilmelde din faktura til mail og dine regninger til betalingsservice. 

Kundeportalen

x

Teknisk, administrativ kollega med flair for GPS, GIS og IT

Vil du arbejde i et multiforsyningsselskab, hvor DU spiller en central rolle ift. forsyningssikkerhed, miljø og udvikling?

Som vores nye tekniske, administrative medarbejder bliver du en del af projektafdelingen, der understøtter Morsø Forsynings forskellige forsyningsområder med en lang række kerneopgaver. Et af kerneområderne er vores GIS systemer, der anvendes bredt i virksomheden til både planlægning, projektering og drift af vores mange anlæg på Mors. 

Morsø Forsyning A/S har gang i flere spændende projekter, stor som små, og vil i de næste år sætte gang i endnu flere projekter. De kommende år vil blandt andet præges af digitalisering, som vil få en endnu større rolle end hidtil, og projektafdelingen forventes sammen med den øvrige organisation at være en drivende aktør i denne omstilling. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Opmåling med GPS i marken med efterfølgende digital tegningsregistrering
  • Udfærdigelse af tegninger i MicroStation og håndtering af databaser
  • Koordinering af samarbejdet internt og med vores IT-leverandør
  • Understøttelse af driftsafdelingerne administrativt

Vi forventer, du har en uddannelse som teknisk designer, konstruktør eller anden relevant uddannelsesretning samt et godt kendskab til GIS og geodata. Du har erfaring med tekniske IT-løsninger, og du interesserer dig for udvikling samt digitale løsninger. 

Du trives i en organisation, hvor du både kan arbejde selvstændigt og være opsøgende i forhold til samarbejde og sparring med kollegaer.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor medarbejderen har lyst til at gøre en forskel, sætte dagsordenen med sin viden og sit talent, samt mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt i en udviklingsorienteret organisation. Samarbejde sker på tværs af hele organisationen, og du får mulighed for at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Vi arbejder ud fra værdierne: Tillid, ansvarlighed, trivsel, glæde og dialog.

Vi er en mindre organisation med 24 dedikerede medarbejdere. Derfor forventes det også, at du er fleksibel og bidrager med løsning af de daglige opgaver som f.eks. kundehenvendelser og andre opgaver som opstår i hverdagen.  

Klar til at ansøge?

  • En fast stilling på 37 timer i ugen
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer samt gældende overenskomst med DI.
  • Gode medarbejderforhold bl.a. fleksibel arbejdstid, personaleforening og mulighed for
  • videreuddannelse mv.

 

Ansøgningsfrist er den 20. januar 2021

Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 4-5 i 2021 og ønsker opstart snarest muligt. Ansøgninger modtages kun elektronisk og sendes til job@morsoeforsyning.dk

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Berg på telefon 8213 0414.

 

Morsø Forsyning er et multiforsyningsselskab, med hovedsæde i Nykøbing, på Mors. Vi ejer og driver fjernvarme-, vand- og spildevandsanlæg i Morsø Kommune. Vi er 100 % ejet af Morsø Kommune, og drives forretningsorienteret, med udspring i aktieselskabsloven, til fordel for kunder og ejer.

Kan du lide at spare penge? Det kan vi! Se her hvordan